Menu Sluiten

Assortiment Enveloppen

Kantoorartikelen en groothandel schrijfwaren.

92451849245184

More info

tags: Aanbeveling Enveloppen – Enveloppen – Etiketten – Expert Enveloppen – Inkt – 

Wenst u meer info over assortiment enveloppen kijk dan vlug op https://www.papierstad.be/ | Assortiment Enveloppen

Schrijfwaren | Verpakkingsdozen | Kantoormateriaal | Papierwaren | Papier | 

Papierwaren Assortiment Enveloppen

Jaarlijks worden er miljoenen enveloppen gebruikt door bedrijven, organisaties, particulieren en overheidsinstanties. Deze enveloppen zijn te vinden in papierwaren assortimenten in eenvoudige als speciale verpakkingen. Bij het kopen van enveloppen wordt er vaak niet stilgestaan bij het type enveloppen dat er bestaat. Aan de hand van dit artikel willen wij op een eenvoudige manier uitleggen wat er zoal te vinden is aan de verschillende soorten enveloppen.

Wat Is Een Envelop?

Een envelop is een dunne, meestal rechthoekige verpakking voor het verzenden van documenten en poststukken. Verder bestaat er ook een veelzijdigheid aan verschillende types van enveloppen. Uiteraard moet je bij elk type envelop rekening houden met het formaat dat je aan wilt schaffen.

Welke Grootte Enveloppen Heeft Papierstad?

Papierstad biedt een breed assortiment aan enveloppen van verschillende formaten en stijlen. De enveloppen die te vinden zijn in ons assortiment variƫren van C6/5, C5/C4 naar DL enC3. Ook hebben we liggende enveloppen van verschillende afmetingen die geschikt zijn voor diverse drukwerkformaten. Zo hebben we bijvoorbeeld liggende enveloppen van 8,2 x 11,4 cm, 8,7 x 12,9 cm of 162 x 230 cm.

Wanneer Kies Je Een Langwerpige Enveloppe?

Er zijn vele redenen waarom je voor een langwerpige envelop kiest. Afhankelijk van het formaat document of kaart dat je verzendt, kan een langwerpige envelop een goede keuze zijn. Bijvoorbeeld wanneer je een A5-kaart verzendt, is een liggende enveloppe C5/6-formaat momenteel het meest geschikt. Als je documenten of kaarten met een afmeting langer dan 14 cm hebt, dan is een langwerpige envelop meestal de beste optie.

Enveloppen Met Venster

Naast gewone enveloppen zijn er ook verschillende varianten met een venster waarbij de verzender niet meer persoonlijk het adres hoeft te schrijven. In plaats daarvan kun je het adres op de envelop printen. Voor deze varianten hebben we ook een ruime selectie, met vensters die verschillende posities, formaten en afmetingen hebben.

####### Exclusief Ontworpen Enveloppen
Als je op zoek bent naar iets unieks en exclusiefs in de verzending, probeer dan eens een exclusief ontworpen envelop. Deze enveloppen zorgen er voor dat je verzending opvalt en er duurder uitziet. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod aan luxueuzere rembrandt- of linenenveloppen. Met deze enveloppen maak je van elke verzending een stijlvolle verrassing.

Welk Papier Gebruik Je Voor Je Enveloppen?

We adviseren om altijd 80 grams papier te gebruiken voor enveloppen. Dit komt doordat het stevig genoeg is om enveloppen goed te laten verzenden. Het is echter belangrijk om te weten dat er ook andere materialen beschikbaar zijn, zoals kraft- en koolschoolpapier.

Conclusie

Naast het kopen van enveloppen is het ook belangrijk om tijd te besteden aan het zoeken naar de juiste enveloppen. Om de juiste enveloppen van hoge kwaliteit te kopen, kun je het beste bij Papierstad terecht. Op de website https://www.papierstad.be/enveloppen vind je een groot assortiment enveloppen van verschillende afmetingen, vormen en materialen. Of je nu opzoek bent naar een standaard wit envelop, een mooie linnen envelop of een design envelop, je vind het bij Papierstad.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Assortiment enveloppen

!–StopPubText–>.